Styremøte 2, 2011

Styret i Steinkjer Klatreklubb avholdt styremøte i Steinkjerhallen

torsdag 8.12.2011 kl 1530

Tit stede Jan Tore, Ingvild, Jon Åge, Arne-Einar

Meldt forfall Hans Erik, Kristin

Sak 1 Klatreanlegg

Jon Åge følger opp styret og administrasjonen i Steinkjerhallen for å få klatreanlegg behandlet i styret til Steinkjerhallen

Sak 2 Bankkonto og medlemsregistrering

Fortgang i jobben med få kasserer, Ingvild, på nett med banken og skrivetilgang på medlemsregisteret, ordnes av Jan Tore, Jon Åge og Ingvild

Sak 3 Brattkortkurs

Har avklart når det er ledig kapasitet i Verdal. Arne-Einar kontakter Ingolf. Prøver å planlegge et par Brattkortkurs tidlig på nyåret – info kommer så snart det er klart. Arne-Einar skal på kurs helga 17. og 18.des. Klatreleder inne-kurs som gir han kompetanse til å være instruktør sammen med Ingolf. Selve Brattkorttesten avlegges med andre sensorer ei stund etterpå.

Sak 4 Klubbutstyr

Sjekker ulike muligheter til å søke om midler til utstyr, NKF, ulike fond etc.

Sak 5 NKF klubb-/trenersamling

NKF arrangerer klubb-/trenersamling helga 20.-22. januar. Steinkjer klatreklubb sender 2 mann. Utgifter til kost og losji dekkes av Forbundet. Jan Tore Tiltnes og Arne-Einar Steinkjer satser på å reise til Oslo den helga, og tar i utgangspunktet utgiftene ti lreise selv.

Sak 6 Facebook

Det har internt i styret vært heftige diskusjoner om vår facebook – satsing. Debatt om side eller gruppe er best.Vedtatt å opprette ei gruppe med samme navn. Kjører parallelt ei stund.