Bli medlem

Meld deg inn i klubben på Min idrett

Logg inn eller registrer deg som ny bruker på https://minidrett.nif.no/ for å melde deg inn som klubbmedlem. Medlemskontingent koster kr 100,- pr kalenderår.

Medlemsfordeler

Toppsport – 10% rabatt på varer i butikken.
Malmo Sport – 20% rabatt på treningsklær, treningssko og friluftsutstyr i butikken. 15% rabbat på sykkel (ikke el-sykkel). Rabatten gjelder på veiledende pris og ikke på merkene Peak Performance, Brunton og Garmin.
Steinkjerhallen – kr 50 i rabatt pr måned for månedskort i klatreveggen.
Kr 400 i rabatt på brattkortkurs i regi av Steinkjer klatreklubb

Medlemskort

Medlemskort kan du skrive ut fra Min idrett eller last ned appen Min idrett til din smarttelefon.

Om Min idrett

Steinkjer Klatreklubb bruker Norges Idrettsforbunds løsning for medlemsadministrasjon. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett. Gjennom Min idrett kan du som medlem etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.

Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e- posten og du ønsker du å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter! Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no