Nytt buldrerom

Styret i klatreklubben har høsten 2013 jobbet med å få bygd mer buldreareal i Steinkjerhallen. Etter litt frem og tilbake på både finansiering og lokasjon er brikkene på plass. Vi må rive den veggen vi allerede har under tribunen i friidrettshallen. I stedet får vi et eget lagerrom ved gymsalen/turnhallen på ca 40 kvm. Vi har laget tegninger og det ser ut til at vi får til ca 70 kvm klatreareal. I første omgang bygger vi en vegg ganske lik den vi allerede har for deretter bygge ut etterhvert.

Buldrevegg utkast07-02

figur 1

Høyre halvdel av veggen på figur 1 blir ca 20 grader og venstre halvdel blir ca 3 grader. På venstresiden er det tenkt å sette opp campus-brett med ca 15 grader helning.

Buldrerom utkast03-05

figur 2

buldrevegg utkast03-06

figur 3

Videre rundt rommet er det tenkt en vegg på 40 grader, en på 30 grader og noe nesten loddrett. På golvet skal vi legge 30 cm skumgummimadrass. Totalkostnad på buldrerommet blir på ca 145.000,-.