Årsmøte 2015 og klubbkveld

Årsmøte

Årsmøtet 2015 avholdes tirsdag 17. mars kl 1800 i auditoriet i Steinkjerhallen. Saker som ønskes behandlet må sendes styret i klubben innen 1. mars 2015. Sakliste og dokumenter vil bli sendt ut senest 1 uke før årsmøtet.

Klubbkveld

Styret regner med at selve årsmøtet ikke vil ta lang tid, umiddelbart etter årsmøtet fortsetter klubbkvelden. Vi i styret ønsker at så mange som mulig møter opp. Det skjer mye spennende i klubben fremover, som vi gjerne vil informere om:

  • planer fremover
  • fremdrift for klatrevegg i Steinkjerhallen
  • instruktører, vi trenger flere i tida som kommer, har du lyst?

Vi vet at det sitter medlemmer der ute med et ønske om å bidra på et eller annet vis i klubben, og vi trenger hverandre for å få gjort det vi ønsker. Primært er dette å skape klatreaktivitet, inne og ute.

Dette blir en mulighet for dere til å treffe styret, fortelle om hva dere ønsker av oss. Det er dere vi er til for.

Enkel servering.