Barne- og ungdomsklatring

Barneklatring 9-12 år

Vi starter opp klatring for barn i aldersgruppen 9/10 til 12 år, torsdag 16. januar 2020 for medlemmer av Steinkjer klatreklubb. Barneklatringen vil gå frem til og med 30. april (vi følger skoleruta med fridager). Klatringen varer fra kl. 17.30 – 19.00 i klatreveggen i Steinkjerhallen. Deltageravgiften inkluderer lån av klatreutstyr, inngang i klatreveggen og kollektiv ulykkesforsikring når klatring pågår.

Les mer og meld deg på her.

Ungdomsklatring

Vi starter opp ungdomsklatring for ungdom i alderen 13 – 19 år torsdag 16. januar. Ungdomsklatring vil gå frem til og med 30. april. (vi følger skoleruta). Klatringen varer fra kl. 1900 – 20.30 i klatreveggen i Steinkjerhallen. Kom gjerne før for god egenoppvarming. Vi oppmuntrer til klatring ut over torsdagsklatringen, og dere får hjelp av erfaren trener med å sette opp et eget treningsprogram.  

Les mer og meld deg på her.

Prøvekveld

Torsdag 9. januar kl 18 – 20 arrangerer klubben prøveklatring for nye barn og ungdommer som ønsker å starte på klatring på torsdager. Aldersgruppe 9-19 år.