Klubbkvelder, trening og arrangement

Steinkjer klatreklubb er en medlemsklubb som tilbyr kurs og aktivitet for sine medlemmer.

Alle må kvittere for å ha lest og underskrevet Steinkjer klatreklubb sin ansvarserklæring før buldring, klatring, sikring og deltagelse på våre aktiviteter. Skjema skal leveres signert til instruktør før start. Foresatte gjør dette for personer under 18 år.  

Ansvarserklæringen finner du ved å trykke her.

Klubbklatring: klubben har fast klubbklatring hver onsdag – i høst og vintermånedene- i Steinkjerhallen fra klokken 18.00. Her kan alle aldersgrupper av medlemmer klatre sammen, lære av hverandre og være sosiale. Barn kan klatre og sikres av sine foreldre eller andre med brattkort. Det kreves ikke brattkort eller annet for å klatre, men den som sikrer må ha brattkort/ topptaukort. Hallen har 5 autobelayer som kan benyttes. Det gir mulighet for den enkelte å klatre alene. Har du ikke godkjenning, ta kontakt med Steinkjerhallen.

På klubbkveldene skal vi ha ulike tema i løpet av året. Informasjon om dette kommer på nettsiden og Facebooksiden «Steinkjer klatreklubb».

Husk å betale til Steinkjerhallen for inngang til klatreveggen

Månedens rute er en intern klatrekonkurranse for medlemmer av Steinkjer klatreklubb. PREMIERING: På den første klubbklatringen i måneden, premieres det med en uttrekkspremie til et klubbmedlem som har skrevet seg på listen. Skriv navnet ditt og LED dersom du har klatret ruten på led. Listen henger på oppslagstavlen ved klatreveggen. I tillegg trekkes det en hovedpremie på årsmøte blant medlemmene som har klatret månedens ruter på LED. Sesong for månedens rute er januar- april og september- desember – totalt 9 premier i året.

Klubben har organisert klatring for barn og ungdom i alderen 9 – 19 år. Men det er fullt mulig for også yngre barn å delta på klatring sammen med foreldre eller andre med brattkort. Da kan dere møte opp på klubbklatringen og ellers når Steinkjerhallen er åpen. Buldrerommet i Steinkjerhallen er også en fin aktivitet for yngre barn. Her kan man klatre på lavere vegger uten å bruke tau.


Barne- og ungdomsklatring: FULLTEGNET – ta kontakt for å melde deg på ventelisten:

Klubben har to grupper for organisert barne (9- 13 år)- og ungdomsklatring (13- 19 år).

Treningene er på torsdager. Informasjon om vårens barne- og ungdomsklatring finner du her:

Ungdomsklatring:https://www.deltager.no/event/steinkjer_klatreklubb_-_ungdomsklatring_02092021#init21

Barneklatring : https://www.deltage-12_ar_14012021#init


For arrangementer i Steinkjerhallen for ikke medlemmer, ta kontakt med Steinkjerhallen.

Det er mulig å sende forespørsel om brattkort-kurs for grupper, men vi gjør oppmerksom på at klubben har begrenset med instruktører som kan ta på seg dette på dagtid på hverdager.

For spørsmål, ta kontakt Steinkjer klatreklubb på e-post: post@steinkjerklatreklubb.no